Hyllyjärjestelmät TOJO ovat paras idea sisustussuunnitteluun sekä kotona että toimistossa

Hyllyjärjestelmät TOJO ovat paras idea sisustussuunnitteluun sekä kotona että toimistossa 

Hyllyt ja hyllyjärjestelmät on kehitetty käytettäväksi kaupoissa, putiikeissa, toimistoissa ja myöhemmin yksityiskodissa.

Haluatko tietää mistä hyllyjärjestelmä on saanut alkunsa?

Historia

Hyllyjen ja hyllyjärjestelmien prototyyppinä olivat toistensa yläpuolelle sijoitetut hyllyt. Muinaisessa Kreikassa tällaiset hyllyt seinissä tehtyjen syvennyksien muodossa (nykyäänkin seinään upotetut hyllyt ovat hyvin suosittuja), ja hyllyjä käytettiin keittiövälineiden varastointiin. Vuosisatoja myöhemmin hyllyt ilmestyivät hollantilaisille aluksille. Ne on suunniteltu miehistön majoitukseen hyttien rajoitetun tilan takia.  Nämä olivat edelleen hyllyjä, jotka olivat jo kiinnitetty tukiin. Ne asennettiin alavuoteen yläpuolelle. Myöhemmin, hyllyt siirrettiin lattialle ja vaakasuorat hyllyt yhdistettiin pystytukeilla. 

Tämä käytännöllinen keksintö otettiin nopeasti käyttöön kaikkialla Euroopassa, mutta se säilytti hollantilaisen nimen "stellage". Hyllyistä on tullut hyvä vaihtoehto suurille arkuille ja kaapeille.


Filosofia

Voi tuntua, että kirjojen, asiakirjojen ja koriste-esineiden säilyttäminen hyllyillä on ensinnäkin katsottava käytännön näkökulmasta, mutta hyllyjen tuotannossa ja suunnittelussa on jo kauan sitten käytetty enemmän luovuutta ja joustavuutta.

Eikö ole hyvä, kun yksi kaluste palvelee eri tarkoituksia? Hyllyjä ei käytetä vain tavaran säilyttämiseen, vaan niiden avulla voidaan jakaa isoa tilaa ja luoda tyylikäs sisustus.

Saksan Tojo Möbel hyllyille ja säilytyskalusteille on ominaista nimenomaan mainittujen ominaisuuksien yhdistelmä.

Hyllyjärjestelmät on helppo asentaa. Kompaktin koon ja ajattoman suunnittelun lisäksi hyllyjärjestelmät tarjoavat toiminnallisuutta ja ekologisuutta.

Muutamat faktat Tojo Möbel valmistamista kalusteista

Tojo Möbel GmbH yhtiö on perustettu vuonna 2000 ja on saanut jo useita palkintoja ajattomista designkalusteistaan. Reddot-palkinnon lisäksi yhtiö on saanut myös kansainvälisen suunnittelijapalkinnon ja sisustusinnovaatiopalkinnon, mikä vielä kerran todistaa sen, että TOJO kalusteille on ominaista ensiluokkainen toimivuus ja laatu.
                      
Kiinteässä yhteistyössä tunnettujen suunnittelijoiden, kuten Eigenwertin, Dirk Frömchenin ja Björn Hammerin kanssa TOJO suunnittelee ja valmistaa moderneja säilytyskalusteita.

Suunnittelukalusteiden TOJO valmistus perustuu "yhä vähemmän ja enemmän" -periaatteeseen, jolloin vain muutamasta osasta koostuva kaluste on helppo ja nopeasti asentaa ja mahdollisesti ilman ruuveja ja työkaluja.

Missä ja miten hyllykokonaisuutta voidaan käyttää?

 

Hylly on käytännöllinen, tilava kaluste, joka sopii eri tiloihin:  kauneuskeskuksiin, ravintoloihin ja baareihin, arkistoihin, kirjastoihin sekä toimistoon tai kotitoimistoon.

 

Riippuen siitä, mitä hyllyillä halutaan säilyttää, voit valita oikeantyyppisen hyllykön. Mappihyllyt ja -kaapit sopivat ihanteellisesti toimistoon.

Hyllyille on ominaista helppokäyttöisyys, mutta ne voivat toimia myös tyylikkäinä sisustuselementteinä.
                                                               

Ennen toimistohyllyjen hankkimista on pohdittava hyllyjen kokoa ja sijaintia. Riippuen toimiston tilasta ja hyllyjen tarkoituksesta voidaan katsoa kiinteitä suuria ja syviä hyllyjä, pieniä moduulihyllyjä tai seinähyllyjä.

Moduulimalleilla on suuri etu - ne koostuvat moduuleista: erillisistä toiminnallisista yksiköistä, jotka voidaan yhdistää ja käyttää eri tarpeisiin. Modulaarinen hyllyjärjestelmä voidaan helposti sijoittaa nurkkaan tai muuntaa niin, että saat mahdollisuuden järjestää tilaa optimaalisesti. Toisin sanoen sellaisista säilytysmoduuleista voidaan koota sen kokonaisuuden, jota tarvitaan tällä hetkellä.

                        

Toimisto on paikka, jossa työ on tehtävä tehokkaasti tiukassa määräajassa. Joten toimiston sisustuksessa pyritään luomaan houkutteleva ja mukava ilmapiiri, jotta olisi mahdollisuus ladata sekä löytää energiaa ja luovuutta työprosesseihin. Toimiston sisustus pitäisi suunnitella niin, että se lisäisi jokaisen työntekijän tehokkuutta ja tuottavuutta.

Käyttämällä hyllyjärjestelmiä on helppo luoda kompakti ja älykäs kotitoimisto kotona työskenteleville. Siis, modulaariset hyllyjärjestelmät ovat uskomattoman käytännöllisiä yksinkertaisen (ilman työkalujen/ruuvien käyttöä) kokoamisen ansiosta, ja ne ovat helposti siirrettäviä tyylikkäitä kalusteita!

Hyllyt on aina mahdollista koota tarpeitasi vastaavaksi kokonaisuudeksi ja ole varma - se ei aiheuta lisäkuluja.

Siirrä hylly ylemmäksi tai alemmaksi paremman tai suuremman säilytystilan saamiseksi. Monikäyttöisyys parhaimmillaan!
                                                                    
Modulaaristen hyllyjärjestelmien käytön edut:

 • tilan älykäs käyttö
 • monikäyttöisyys
 • tilanjako
 • pitkä käyttöikä
 • helppo pääsy hyllyillä olevalle tavaralle
 • esteettinen ja moderni ulkonäkö
 • mahdollisuus muuttaa kokonaisuutta ja muotoa


Tojo Möbel suunnittelemat kalusteet täyttävät kaikki nämä edellytykset.

Tutustutaan näihin kalusteisiin:

HANIBAL hyllyrjärjestelmä

HANIBAL hyllyjärjestelmän pohjana on H-muotoisia osia. Moduulit pinotaan päällekkäin ja kiinnitetään erikoisella ainutlaatuisella mekanismilla, täysin ilman ruuveja. Erikokoiset avoimet ja suljetut hyllyt tarjoavat riittävästi tilaa eri tavaralle. 

HANIBAL hylly on:

 • käytännöllinen säilytysratkaisu
 • hieno sisustuselementti
 • täydellinen kirjahylly
 • saatavana erikokoisena
 • sarjan muihin hyllykokonaisuuksiin yhdistettävä kaluste


Hienolla ja innovatiivisella Tojo Möbel suunnittelemalla hyllyllä on tietty epäsymmetria, joka lisää elämää ja liikettä sisustukseen.
                                      

DREH hyllyjärjestelmä

DREH hyllyjärjestelmä koostuu hyllyistä jauhemaalattua teräsprofiilia sekä kannattimista tammipuuta. Kannattimien asettamista varten ne siirretään vain tarvittavaan asentoon. Puukappaleissa on magneetteja, joka antavat hyllylle lujan tuen ilman lisäkiinnitystä.

TOJOn valmistamat kalusteet tekevät sisustuksesta täydellisen rasittamatta sitä tarpeettomilla yksityiskohdilla.

Jos olet kiinnostunut tilaa säästävistä säilytysratkaisuista, lue meidän blogikirjoitus taitettavista seinähyllyistä.

Jos haluat saada lisää inspiraatiota ja sisustussuunnitteluvinkkejä, olet tervetullut lukemaan meidän BLOGIA, johon me keräämme useita tietoja, ideoita ja kerromme älykkäistä kalusteista, tyylikkäästä sisustuksesta, tekstiileistä, kalusteiden materiaaleista ja nykyaikaisista sisustustrendeistä.

Seuraa meitä FacebookissaInstagramissaPinterestissä ja tilaa uutiskirjeemme saadaksesi lisää vinkkejä älykkääseen ja ympäristöystävälliseen sisustamiseen!

 

Previous post

Empty content. Please select category to preview