Taitettavat hyllyt Ambivalenz - upeat kalusteet pieneen huoneistoon

Taitettavat hyllyt Ambivalenz - upeat kalusteet pieneen huoneistoon

Yleensä pienten asuntojen omistajat etsivät huonekaluja, jotka eivät vie ylimääräistä tilaa. Mutta voiko se olla myös täysin näkymätön - ainakin taitettuna, eikä vaadi varastointia? Luuletko, että tämä ajatus on vain mielikuvituksen tuotetta? Ei! Berliinin suunnittelijat ovat kehittäneet sarjan sellaisia erittäin kompakteja huonekaluja, jotka ovat mukavuuden lisäksi muunnettavissa seinäkoristeiksi.

   

Ambivalenz-kalusteet reagoivat demografisiin muutoksiin kaikkialla maailmassa. Maailman kasvava väestö ja yhä väkevämmiksi tulevat kaupungit vaativat tilan hyödyntämistä uusilla ja innovatiivisilla tavoilla.

Vuodesta 2012 lähtien Ambivalenz on kehittänyt ja suunnitellut huonekalut, jotka tarjoaisivat maksimi mukavuutta mahdollisimman pienissä tiloissa. Huonekalut, jotka on suunniteltu ottamaan muutoksia innostuneesti vastaan ja mukautumaan niihin. Lisäksi niitä on helppo kuljettaa, koota ja purkaa.

 Ambivalenz-kalusteet tekevät asunnostasi yhä mukavampi 

Monissa eurooppalaisissa huoneistoissa voidaan nähdä moderneja kalusteita, jotka auttavat luomaan toimivampaa sisustusta ja järjestämään tilaa mukavasti ja tyylikkäästi myös pienessä huoneessa.

Pienten asuntojen markkinoiden popularisoinnin yhteydessä taitettavat huonekalut tulevat esille. Yksi alan suosituimmista tuotemerkeistä on Ambivalenz.

Miksi sinun pitäisi valita Ambivalenzin taittokalusteet kotiisi?

Ostajien mielestä tuotemerkin suosio on saavutettu aiheellisesti useista syistä:

  • Ainutlaatuinen muotoilu. Taitettavat huonekalut auttavat muokkaamaan sisustustasi. Sinun ei pitäisi ajatella, että kokoon taitettavat huonekalut ovat poikkeuksellisen harmaita ja huomaamattomia. Itse asiassa tällaiset mallit ovat paljon mielenkiintoisempia kuin tavalliset huonekalut.
  • Korkea laatu. Korkeanlaatuiset huonekalut kestävät kuormitusta, niiden käyttöikä on pitempi.
  • Käytännöllisyys. Kalusteet sopivat kotiin, jossa ei ole liian paljon vapaata tilaa, mutta tarjoavat samalla kaikki tarvittavat toiminnot.

  Fläpps-sarja

  Suosituimpia Ambivalenz-kalusteita kuuluvat sarjaan Fläpps. Kaikki sarjan tuotteet ovat samantyyliset, yhtä mukavat ja erittäin kompaktit. Sarjaan kuuluvat hyllyt, taittotuoli, seinäpöydät, meikkauspöydät peilillä, taitettavat lattiatelineet ja naulakot.

  Fläpps-sarjan luoja, suunnittelija Malte Grieb luonnehtii omaa kokoelmansa näin: "Modulaarinen seinäjärjestelmä ilman sääntöjä". Ja se on totta. Jokainen kaluste on helppo yhdistää muiden kanssa.

  Erikoiskiinnityksen ansiosta useita hyllyjä voidaan liittää yhteen ja siitä tulee erittäin mielenkiintoinen yhdistelmä joko kokoon taitettu tai levitetty auki. Ja joka päivä sisustus näyttää uudelta, mistä sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä rahaa. Yksi vai useampi hylly, jossa on kaunis kuva vai minimalistinen kuvio? Valitse itse.

      

  Mikä on Fläpps? Se on 10 mm paksusta vanerista valmistettu kaluste, jossa on kehys ja taitettava osa. Taitettuna tasainen suorakulmion tai neliön muotoinen kuva, joka koristaa seinää. Se levitetään auki yhdellä kädenliikkeellä, pehmeän huopasilmukan vetämisellä. Sarjassa on kaksi perusväriä: valkoinen ja musta. Jos haluat mieluummin jotain vielä kauniimpaa, valitse yksi vaihtoehtoisista kuvioista.


   

  Berliinin suunnittelija on luonut Ambivalenzin Fläpps -sarjan, jonka perustuotevalikoimaan kuuluvat erikokoiset hyllyt. Tällaisten hyllyjen perusteella voit luoda yhdistelmän tarpeittesi mukaan. Kun et tarvitse hyllyä (pöytää, ripustinta, telinettä, tuolia), ne voidaan taittaa helposti ja nopeasti kokoon (kalusteen paksuus taitettuna on noin 2 cm).

  Jos kuvitellaan tavallisia puisia (tai muovisia) tuoleja ja pöytiä, aivan kuten ne, joita me tavallisesti otamme mukaan lähtiessämme piknikille – nämä ovat aivan eri kalusteet! Ambivalenz on pääasiassa hyllyjä ja hyllyköitä. Ambivalenzin kalusteita luonnehtii seuraava iskulause: "Ambivalenz on hämmästyttävän huomaamaton".

  Mitä tämä lupaava motto tarkoittaa? Ennen kaikkea se tarkoittaa maksimi minimalismia ja kompaktia. Taitettuina nämä huonekalut ovat vain noin 2 cm paksuisia ja ihanteellisesti sekä tyylikkäästi sopivat pieneen huoneistoon tai kapeaan käytävään.

  Tarvitsetko jotain kapeampaa? Katso tarkemmin 60x27 kokoisia tyylikkäitä hyllyjä. Ne sopivat ihanteellisesti kuvien, pienien maljakkojen ja muiden pienoisesineiden sijoituspaikoiksi.

   

  Kompaktilla neliöhyllyllä 40×40 cm on tilaa kirjoille, aikakauslehdille ja ruukkukasville. Muuten tämä malli on vakiovärin lisäksi saatavilla myös muissa suunnitteluvaihtoehdoissa. Kirkas geometrinen retrotyylinen kuvio tulee upeaksi minimalistisen tyylin sisustuselementiksi. 

  Näitä ja suorakulmaisia hyllyjä voidaan yhdistää. Saat käytännöllisen yhdistelmän, joka vastaa tarpeitasi ja miellyttää silmää.
  Hyllyt yhdistyvät täydellisesti mini-telineeseen: 


      

  Ambivalenz tarjoaa eri vaihtoehdot: hyllyköt yhdellä, kahdella tai kolmella hyllyllä. Hyllyillä on tilaa kirjoille tai kukille sekä muille pienille esineille.

  Mikä ero? Versiossa kolmella hyllyllä hyllyjen syvyys on 21 cm ja oletetaan, että ylähylly on lisäelementti, jolla on lisää tilaa. Loppujen lopuksi, miniatyyrihyllyt näyttävät paljon mukavammilta kuin suuret. Ylähyllyä voidaan käyttää koriste-elementtinä tai tarvittaessa erityisissä tapauksissa se voi tulla varahyllyksi.

  Jos sinulla on paljon esineitä, jotka vaativat hyllyjä, Ambivalenz tarjoaa täydellisen telinejärjestelmän. Se koostuu useista erikokoisista hyllyistä, jotka ovat jo koottu yhteen.
  Sinun ei enää tarvitse pelätä, että hyllyjä on enemmän kuin esineitä. Ylimääräiset hyllyt taitetaan helposti kokoon ja esitettävissä on vain julkisivu. Lisäksi niitä on helppo kuljettaa: pari liikettä ja koko teline on taitettu ja valmis liikkumaan.

  Lyhytaikaisena taikasauvana voi olla taitettava kenkäteline. Telineen kahdella hyllyllä on tilaa vähintään 5 kenkäparille. Ylähyllyä voidaan käyttää pienten esineiden (avaimien, silmälasien, asiakirjojen) sijoituspaikkana.

  Sarjassa on myös taitettava kaluste Fläpps Hängrail-naulakko. Se näyttää perinteiseltä seinähyllyltä, mutta hyllyssä on rako vaatteiden ripustimille. Taitettavalle hyllylle voi laittaa hattuja ja asusteita, ripustimet saa ripustaa samalle hyllylle, ja se kestää! Sinun ei enää tarvitse kiinnittää ylimääräisiä ripustuskoukkuja seinään!  

   

  Toinen naulakko Fläpps Hillhäng on suunniteltu erityisesti... vuoristojen ystäville. Vaatteet ripustetaan hyllyn reunoille, jotka muistuttavat vuorenhuippuja. Taitto-osan ja rungon välissä on paikka, johon voi laittaa vieviä laukkuja tai hattuja. Ja lopulta vuoristomaisemiin liittyvän assosiaation päätteeksi suunnittelija loi jäävuoren kuvan, joka muistuttaa lumipeitteisiä Mon Blanc huippuja.

  Olemme varmoja siitä, että Ambivalenz-hyllyt eivät jätä sinua välinpitämättömäksi ja inspiroivat muuttamaan sisustusta. 
  Katso miten muut asiakkaat koristavat kotejaan joustavilla Ambivalenz hyllyillä ja tuoleilla.


         
  Lue lisää ja katso kaikki Ambivalenzin tuotteet TÄSTÄ.

  Haluatko olla ensimmäinen, joka saa viimeisimmät uutiset älykkäästä sisustuksesta, monikäyttöisistä luonnonmateriaaleista ja nykyisistä tarjouksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme täyttämällä rekisteröintikenttä, joka löytyy sivun alaosasta.

  Jos haluat saada lisää inspiraatiota ja sisustussuunnitteluvinkkejä, olet tervetullut lukemaan meidän BLOGIA, johon me keräämme useita tietoja, ideoita ja kerromme älykkäistä kalusteista, tyylikkäästä sisustuksesta, tekstiileistä, kalusteiden materiaaleista ja nykyaikaisista sisustustrendeistä.

  Seuraa meitä FacebookissaInstagramissaPinterestissä ja tilaa uutiskirjeemme saadaksesi lisää vinkkejä älykkääseen ja ympäristöystävälliseen sisustamiseen!

  Previous post
  Next post

  Empty content. Please select category to preview