Ulkokalusteet - ainutlaatuiset ratkaisut terassille ja parvekkeelle

Ulkokalusteet - ainutlaatuiset ratkaisut terassille ja parvekkeelle

Terassit, parvekkeet ja puutarhat ovat erittäin houkuttelevia, varsinkin kun aurinko alkaa paistaa. Kyse ei ole vain käytettävissä olevasta ekstratilasta, vaan myös rentoutumisesta ja yleisemmästä nautinnosta, etenkin muuten kylmässä Skandinavian ilmastossa. Ulkokalusteet ovat avain, joka auttaa luomaan unelmatilasi. Joskus on kuitenkin vaikeaa valita tyylikkäät ja ulkotilaan sopivat tekstiilit ja huonekalut.

Haluatko luoda viihtyisän paikan koko perheellesi tai haussa toimiva ratkaisu isommalle porukalle? Olemme keränneet joustavia ja tyylikkäitä monitoimiratkaisuja, joista todella pidät!

No niin, ole valmis hyppäämään uuteen blogikirjoitukseemme!

Pieni, mutta toimiva! 

Yksityinen ulkotila on useampien kaupungeissa asuvien unelma, monet haaveilevat vaikka pienestä parvekkeesta. Jos sinulla on hyvä onni ja asunnossasi on parveke, sinun on pakko hyödyntää sitä parhaiten. Tämä tarkoittaa enemmän kuin taittotuoli ja tavaraa laatikoissa. Parvekkeen koosta ja rakenteesta riippumatta sillä on suuri suunnittelupotentiaali. Haussa parvekkeen suunnitteluideoita ja inspiraatiota? Seuraa meitä Pinterestissä ja ole ajan tasalla sisustussuunnittelussa!

Vaikka sinun parveke ei ole kovin iso, se voidaan sisustaa tyylikkäästi ja kauniisti. Futontuoli on täydellinen ja nykyaikainen huonekalu, joka sopii jokaiseen parvekkeeseen!

NIDO OUT lepotuoli ulkokäyttöön

Helposti kuivuva kevyt futon tuoli vettä hylkivällä päällisellä soveltuu käyttöön puutarhassa, terassilla ja parvekkeella. Kestävä ja vettä hylkivä verhoilukangas suojaa futon tuolia tahroilta ja lialta. Tuolina se tarjoaa kodikkaan pesän ja se muuttuu helposti ja nopeasti vierassängyksi. Nauti aurinkoisesta kauniista ilmasta lähtemättä kotoa!

NIDO OUT lepotuoli ulkokäyttöön

Uskotko, että futontuoli voi olla liian... iso? Tarjoamme ainutlaatuisen ratkaisun ulkokäyttöön! Sit&Sleep on hieno ulkokäyttöön sopiva vuodetuoli, joka sopii pienimpään parvekkeeseen. Istu, lue, surffaile netissä ja rentoudu tyylikkäästi. Vettä hylkivä verhoilukangas antaa sinun nauttia jokaisesta kesän hetkestä. Käytä sitä istuimena tai patjana. Rentoutuminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! 

SIT&SLEEP OUT futonpatja ulkokäyttöön

Terassi- tai parvekematto auttaa tekemään kylmästä parvekkeesta tai terassista mukavamman ja lämpimän. Matto ulkokäyttöön ei ime itseensä kosteutta, kuivuu nopeasti ja tuntuu miellyttävältä jalalle. Ympäristöystävällinen matto kierrätetyistä muovipulloista kestää auringonvaloa, vettä ja kosteutta. Maton ajankohtainen ja tyylikäs muotoilu koristaa sisustusta!
GARDEN LAYERS terassimatto

Suuremmille ulkotiloille!

Jos asut maalla tai sinulla on kodikas omakotitalo, sinä olet todella onnellinen - sinullahan on iso terassi tai jopa puutarha! Isohko ulkotila on paras paikka vieraiden vastaanottamiseen ja rentoutumiseen. Mitä tarvitaan viihtyisän ja toimivan ulkotilan luomiseen?

Karupin valmistama HIPPO OUT sarja ulkokäyttöön sopivia futoneja on paras ratkaisu. Mukavat ja kevyet HIPPO OUT nojatuolit ja vuodesohvat kestävät kosteutta, hylkivät likaa ja kuivuvat nopeasti. Uskomme, että todella pidät tästä sarjasta ja luot hienon ja toimivan ulkotilan! 

HIPPO OUT futontuoli ulkokäyttöön / HIPPO OUT vuodesohva ulkokäyttöön

HIPPO OUT futonit toimivat täydellisesti missä tahansa ulkotilassa: parvekkeella, terassilla, puutarhassa ja jopa järven rannalla. Tarvittaessa tuoli tai sohva muuttuu helposti ja nopeasti mukavaksi vuoteeksi!

Jos etsit jotain vielä toimivampaa, jatka blogikirjoituksen lukemista!

BUCKLE-UP OUT futontuoli ulkokäyttöön / BUCKLE-UP OUT vuodesohva ulkokäyttöön

BUCKLE UP OUT sarja tarjoaa vuodesohvia ja vuodetuoleja, jotka sopivat täydellisesti ulkokäyttöön ja jotka voidaan muuttaa helpolla liikkeellä mukavaksi vierasvuoteeksi. Lue kirjaa, chattaile Facebookissa, lämmittele auringonpaisteessa ja rentoudu - BUCKLE UP toimii hyvin terassilla, parvekkeella ja puutarhassa! 

Ulkotilat vaativat erikoisten kalusteiden ja tekstiilien käyttöä. Ulkokäyttöön sopivien kalusteiden valikoima ei ole yleensä laaja, mutta siitäkin löytyy käsintehtyjä design kalusteita.

Usein halutaan sisustaa tilaa tyylikkäästi ja samalla luoda viihtyisä henkilökohtainen sisustus, joka sopisi rentoutumiseen ja jopa meditaatioon!

GARDEN LAYERS sarja ulkokäyttöön sopivia tekstiilejä ja kalusteita

Terassi ja puutarha voivat olla juuri sitä, mitä tarvitset kunnon lepoon ja rentoutumiseen. GAN on kehittänyt sarjan ulkokäyttöön sopivia hienoja kalusteita ja tekstiilejä - GARDEN LAYERS - jotka auttavat rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä ilmasta pihalla tai parvekkeella!

Suunnittelija Patricia Urquiola matkusti Intiaan, missä hän sai inspiraatiota perinteisen arkkitehtuurin harmoniasta. Perinteiset puutarhat ja terassit, epätavalliset linjat ja muodot sekä ainutlaatuinen ilmapiiri ovat löytäneet tiensä suunnittelijan mielikuvitukseen ja inspiroineet luomaan uuden ulkokalustesarjan.

GARDEN LAYERS iso puutarhatyyny GARDEN LAYERS sänkyrunko intialaiseen tyyliin / GARDEN LAYERS sivupöytä

GARDEN LAYERS on ainutlaatuinen sarja suuria ja pienempiä terassimattoja, ohuita patjoja, tyynyjä, sänkyrunkoja ja pöytiä, jotka yhdistyvät hienoon kokonaisuuteen täynnä mukavuutta ja sisäistä harmoniaa. 

Tapaamiset ystävien kanssa, perheen päivälliset ja jopa työ, jooga tai surffailu somessa... GARDEN LAYERS on täydellinen sarja kalusteita ja tekstiilejä, jotka lisäävät toimivuutta ja tyyliä puutarhan tai terassin sisustukseen. 

Miten valitaan oikea ulkokaluste? 

Jos kyseessä on ulkotilan sisustus, on valittava ulkokäyttöön sopivia huonekaluja ja tekstiilejä. Se on tärkeä, koska ulkona on tavallista kosteampaa. Ulkokalusteet ovat yleensä vedenkestäviä, ne kuivuvat nopeasti ja kestävät auringonvaloa. FutoNotasta löytyy design kalusteita ja tekstiilejä, jotka soveltuvat ulkokäyttöön ja lisäävät tyyliä!

Terassin ja parvekkeen sisustaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Jos haluat saada lisää inspiraatiota ja sisustussuunnitteluvinkkejä, olet tervetullut lukemaan meidän BLOGIA, johon me keräämme useita tietoja, ideoita ja kerromme älykkäistä kalusteista, tyylikkäästä sisustuksesta, tekstiileistä, kalusteiden materiaaleista ja nykyaikaisista sisustustrendeistä.

Seuraa meitä FacebookissaInstagramissaPinterestissä ja tilaa uutiskirjeemme saadaksesi lisää vinkkejä älykkääseen ja ympäristöystävälliseen sisustamiseen!


 

Previous post
Next post

Empty content. Please select category to preview