About us


FutoNota alkoi toimintansa vuonna 2010 tarkoituksella tarjota monipuolisia design-huonekaluja, jotka on valmistettu laadukkaimmista luonnonmateriaaleista ja jotka koristavat älykkäästi ja ympäristöystävällisesti.

Haluamme innostaa ihmisiä pidättymään kulumis- ja heittokulttuurista ja valitsemaan toimivia ja tilaa säästäviä sisustusratkaisuja, jotka vähentävät kulutusta ja luovat ympäristöystävällisen ja hyvin harkitun sisustuksen.

           

Haluamme tarjota mahdollisuuden löytää tuotteita, joilla on persoonallisuutta ja jotka sopisivat sinulle ja perheellesi sekä vastaisivat tarpeitasi. Meidän väri- ja kokovalikoima on laaja ja meiltä saat tilata erikoismittaisia huonekaluja ja patjoja.

           

Ajatus omasta verkkokaupasta, joka keskittyisi älykkääseen ja kestävään sisustussuunnitteluun, syntyi pienen asunnon remontin aikana Oslossa.

Silloin päätettiin jakaa huoneen makuuhuoneeksi ja olohuoneeksi japanilaisen Shoji-sermin avulla. Sitten tuli mieleen ajatus käyttää tilanjakajia huoneen koriste-elementteinä.

                          

Taitettava futon patja antoi mahdollisuuden käyttää makuuhuonetta kotitoimistona päivän aikana. Yrityksen toiminnan alussa pieneen 35-neliömetriseen huoneistoon mahtuivat kylpyhuone, erillinen keittiö, 2 kotitoimistotilaa, makuuhuone, leposohva sivupöydällä ja ruokapöytä, ja huoneisto näytti raikkaalle, valoisalle ja viihtyisälle. Olemme innostuneet luomaan älykkäitä sisätilaratkaisuja yksinkertaisella mutta luovalla suunnittelulla.

                        

Viime vuosikymmeninä klassinen japanilainen design kehittyi maailmanlaajuisesti. Yhdessä Zen kulttuurin kanssa se tuli tärkeäksi osaksi nykyaikaista elämäntapaa länsimaissa. Perinteisellä yin-yang filosofialla vahvoilla toisiaan täydentävillä kontrasteilla on tärkeä rooli kaikessa - värissä, muodossa ja materiaaleissa. Zen perinteet sisältyvät kolmeen sanaan: vähemmän on enemmän. Japanilaiseen tyyliin suunnitellut, tyylikkäät ja luonnonmateriaaleista valmistetut huonekalut yhdistävät luonnon ja ihmisen.

             

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, nimittäin: futon sänkyjä, sänkyjä japanilaiseen tyyliin, tatami sänkyjä, 2-istuttavia vuodesohvia, 3-istuttavia vuodesohvia, tatami mattoja, luonnonmateriaaleista valmistettuja futon patjoja, zabuton tyynyjä, tilanjakajia, jännittäviä nojatuolia, ruokailuryhmiä, hyllyjä, lipastoja, vaatekaappeja, Sculptures Jeux:n ja xBritt:n suunnittelemia monitoimisia pöytiä, terassikalusteita, laadukkaita lastensänkyjä, ekologisia lastenpatjoja ja sisustustarvikkeita.

             

Toivomme laajentaa huonekaluvalikoimaa Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa sekä tarjota asiakkaille enemmän vaihtoehtoja korkealaatuisia toimivia ja rajoitettuun asumistilaan sopivia tuotteita, kiinnittäen huomiota esteettisyyteen ja asiakastyytyväisyyteen.

Inspiroidu!

Meidän nettikauppa toimii tuotemerkillä FutoNota, jonka omistaja on Ilka AS, rekisterinumero: 896 224 182MVA. Me myymme ja toimitamme tuotteet Norjaan, Ruotsiin, Tanskaan ja Suomeen.

                   

Meillä on esittelytila Norjan Oslossa osoitteessa Sinsenterrassen 14, 0574 Oslo. Suomessa ei vielä ole esittelytilaa, mutta meillä toimii laajennettu palautusoikeus maksuttomalla kuljetuksella. Se koskee futon patjoja ja suuria huonekaluja kuten sohvia, sänkyjä ja vuodetuolia. Tämä palautusoikeus ei koske tilanjakajia, pöytiä, petauspatjoja, patjansuojuksia, tekstiilituotteita, patjanpäällisiä, tyynyjä, alennettuja tai tilauksesta valmistettuja mittatuotteita. Lisätiedot löytyvät kauppaehdoista. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen info@futonota.fi.

NB! Joskus lähettämämme sähköpostiviestit joutuvat roskapostilaatikkoon. Tarkista roskapostikansiosi, jos odotat vastausta meiltä yli kaksi arkipäivää.

Seuraa meitä myös somessa! Löydät meidät Facebookista, Instagramista,Youtubesta ja Pinterestistä.

Tervetuloa ostoksille!