Lisää käytännöllisyyttä ja persoonallisuutta sisustukseen - valitse FutoNota

Tervetuloa FutoNotalle!

Tarjoamme luonnonmateriaaleista valmistettuja futon patjoja ja tekstiilituotteita, FSC-sertifioidusta puusta valmistettuja kalusteita ainutlaatuista designia ja eurooppalaista laatua. Meiltä löytyvät myös kalusteet ja sisustustuotteet japanilaiseen tyyliin, joka tulee yhä suositummaksi tällä hetkellä.

Tutustu tuotevalikoimaan ja Inspiroidu!

Miksi me myymme futon patjoja?

Me olemme huolissa terveydestäsi! Nykyään meidän ympärillä on niin paljon keinotekoisia materiaaleja, jotka vaikuttavat terveyteen kielteisesti. Elämä on täynnä touhua, stressiä ja kiirettä. Illalla ja yöllä on aika rentoutua. Ja sinä voit kunnolla rentoutua vain laadukkaalla patjalla. Meidän tarjoamamme patjat:


*ovat jämäkät ja näin ollen ne ovat hyvät selälle ja koko tukirangalle
* ovat ympäristöystävällisiä, ne eivät kehitä myrkyllisiä kaasuja
* ovat halvempi vaihtoehto kuin joustinpatjat

* futon patjalla iho hengittää vapaasti
* ne on helpommin kuljettaa, esim. autossa, ja varastoida. Futon patja ei vaadi niin paljon tilaa, se voi helposti rullata tai taittaa ja laittaa vaikka kaappiin.


Sinun terveytesi - sinun valintasi!

Jos tarvitset lisätietoja tai syntyy kysymyksiä sivuillamme olevista tuotteista, ota yhteyttä meihin. Paras tapa tavoittaa meidät on käyttää yhteydenottolomaketta ylämenussa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen post@futonota.fi