FutoNota alkoi toimintansa vuonna 2010 perustetun InStyleHouse-yrityksen pohjalla tarkoituksella tarjota kauniita sisustustuotteita, jotka lisäävät sisustukseen kansainvälistä ilmapiiriä.

Idea syntyi pienen huoneiston remontin aikana. Silloin päätettiin jakaa huoneen makuuhuoneeksi ja olohuoneeksi japanilaisen Shoji-seinäkejärjestelmän avulla. Sitten tuli mieleen ajatus käyttää tilanjakajia huoneen koriste-elementteinä.

Taitettava futon patja antoi mahdollisuuden käyttää makuuhuonetta kotitoimistona päivän aikana. Yrityksen toiminnan alussa pieneen 35-neliömetriseen huoneistoon mahtuivat kylpyhuone, erillinen keittiö, 2 kotitoimistotilaa, makuuhuone, leposohva sivupöydällä ja ruokapöytä, ja huoneisto näytti raikkaalle, valoisalle ja viihtyisälle. Olemme innostuneet luomaan älykkäitä sisätilaratkaisuja yksinkertaisella mutta luovalla suunnittelulla.

Viime vuosikymmeninä klassinen japanilainen design kehittyi maailmanlaajuisesti. Yhdessä Zen kulttuurin kanssa se tuli tärkeäksi osaksi nykyaikaista elämäntapaa länsimaissa. Perinteisellä yin-yang filosofialla vahvoilla toisiaan täydentävillä kontrasteilla on tärkeä rooli kaikessa - värissä, muodossa ja materiaaleissa. Zen perinteet sisältyvät kolmeen sanaan: vähemmän on enemmän. Japanilaiseen tyyliin suunnitellut, tyylikkäät ja luonnonmateriaaleista valmistetut huonekalut yhdistävät luonnon ja ihmisen.

Tarjoamme laajan valikoiman tuotteita, nimittäin: futon mataloita sänkyjä, sänkyjä japanilaiseen tyyliin, tatami sänkyjä, yhden ja kahden hengen vuodesohvia, tatami mattoja, luonnonmateriaaleista valmistettuja futon patjoja, zabuton tyynyjä, tilanjakajia, jännittäviä nojatuolia ja sohvia, jotka muuttuvat patjoiksi, Sculptures Jeaux:n ja xBritt:n suunnittelemia monitoimisia pöytiä ja muita kalusteita.

Toivomme laajentaa huonekaluvalikoimaa Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa sekä tarjota asiakkaille enemmän vaihtoehtoja korkealaatuisia monikäyttöisiä pieneen asumistilaan sopivia tuotteita, kiinnittäen huomiota esteettisyyteen ja asiakastyytyväisyyteen.

Inspiroidu!

Meidän kauppa toimii tuotemerkillä StyleHouse.no, jonka omistaja on Ilka AS, rekisterinumero: 896 224 182MVA. Ruotsissa kauppa toimii tuotemerkillä inStyleHouse.se VAT-numerolla SE 502070225301 ja Suomessa tuotemerkillä FutoNota.fi.

Meillä on näyttelytila Norjan Oslossa osoitteessa Trondheimsveien 436B, 0962 Oslo, 3. kerros. Näyttelytila on avoinna torstaisin klo 16.00-18.00 välisenä aikana. Soita 94 42 30 29, kun olet ovella. NB! Tällä puhelinnumerolla saat yhteyttä vain näyttelytilaan. Mikäli syntyy muita kysymyksiä, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen post@futonota.fi.

Meidän suunnitelman mukaan vuoden 2016 joulukuun alussa uusi näyttelytila alkaa toimintansa Ruotsin Tukholmassa.

Suomessa ei vielä ole näyttelytilaa, mutta meillä toimii laajennettu palautusoikeus maksuttomalla kuljetuksella ja mahdollisuus kokeilla tuotteita asiakkaan kotona. Se koskee futon patjoja ja Karup:n ja Cinius:n suuria huonekaluja kuten sohvia, sänkyjä ja vuodetuolia. Tämä palautusoikeus ei koske tilanjakajia, pöytiä, "bed in a bag"-settiä (sänky pussissa), riippumattoja, patjanpäällisiä eikä tyynyjä. Mikäli kyseessä 14-päivän kuluessa vastaanottamisen jälkeen tapahtunut peruutus, asiakas maksaa palautukseen liittyvät toimituskulut. Katso lisätietoa kohdasta Sopimusehdot.

Yhteystiedot

Jos on jotain kysyttävä, katso meidän Usein kysyttyä –osiotaensin. Jos tarvitset lisätietoja tai syntyy kysymyksiä sivuillamme olevista tuotteista, ota yhteyttä. Paras tapa tavoittaa meidät on käyttää yhteydenottolomaketta painamalla alla olevaa painiketta Ota meihin yhteyttä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen post@futonota.fi.

NB! Joskus lähettämämme sähköpostiviestit joutuvat vastaanottajien roskapostilaatikkoon. Tarkista roskapostikansiosi, jos odotat vastausta meiltä yli kaksi arkipäivää.

Voit myös yrittää ottaa yhteyttä meihin puhelimitse 47 59 35 36, jätä nimesi ja numerosi, ellet saa vastausta, otamme yhteyttä niin pian kuin mahdollista.

Näyttelytilan osoite: Stylehouse, 3. kerros, Trondheimsveien 436B, 0962 Oslo, avoinna 16.00-18.00, torstaisin.

Varasto Suomessa: Nettivarasto c/o Van & Poika, Tiilenpolttajankuja 6, 01720 Vantaa

Varasto Norjassa: Bring Warehousing, Rosenholmveien 20, 1252 Oslo. Avoinna: 08:15 – 15:45.

Varasto Ruotsissa: ILKA AS c/o Pile Zone AB, Kabelvägen 15, Norrköping, SE 60210.

 

Valitettavasti varastoon ei ole vapaata pääsyä. Tämä on vain tiedoksi tilattujen tuotteiden noutoa varten, joka on mahdollinen sähköpostivahvistuksen saamisen jälkeen.

Postiosoite: Ilka AS, Varheihagen 7, 4070 Randaberg, Norway.

 

Meillä on seuraavat tuotteet esillä näyttelytilassa:

-vuodesohvat Fresh, Figo;

-vuodenojatuolit Nido, Dice;

-patjat: Perinteinen orgaaninen futon, Mukava Eliitti Futon, Double latex futon, Coco futon;

-sijauspatjat;

-mulperisilkkipeitot;

-Takaokaya:n Zabuton tyynyt;

-sänky Isola;

-pöydät: xBritt:n Moebius Bu ja Sculptures Jeaux:n Par4;

-Futon päänoja;

-tatami matot ja tyynyt,

-patjanpäälliset väreissä Flax, luonnonvalkoinen ja musta.

 

Näyttelytilassa meillä on Karup:n, Cinius:n, Sculptures Jeaux:n, Takaokaya:n ja xBritt:n näytteitä ja katalogeja.

 

Tervetuloa!

 

 


Tuote on lisätty tuotevertailuun!