Save 1000,- kr BOX set

BOX

(NOK) kr 19,556.86 x 1

Double Latex futon

(NOK) kr 6,036.32 x 1

SILKKIPEITTO kahdelle (mulperisilkki)

(NOK) kr 6,308.00 x 1

Lisää ostoskoriin
(NOK) kr 30,485.10
-(NOK) kr 1,416.08
(NOK) kr 31,901.18
Lukumäärä

Box-sänky, jonka mukana tulee säilytyslokero, on ostettavissa kahdessa vaihtoehdossa, joko käytännöllisen ylös nostettavan pneumaattisen lamellipatjapohjan kanssa tai ilman sitä.

Materiaal: pyökki 

On olemassa kahdessa vaihtoehdossa: reunat ovat joko tavallisia tai pehmeitä (katso kuvia).

Tulee 2-kokoisena: 

Box-sänky 180,

Box- sänky 180, Ulkomitat LxPxK185 x 205 x 30 cm, Sisämitat LxP: 180 x 200 cm.

Box- sänky 160, Ulkomitat LxPxK165 x 205 x 30 cm, Sisämitat LxP: 160 x 200 cm.

 

On toimitettavissa Kibo-sängynpäädyn kanssa ja 2 Isola-yöpöytää, joka tulee laatikkojen kanssa, niin kuin näkyy viime kuvassa. Jos toivot saavasi toisen sängynpäädyn, tilaa ilman ja valitse toinen sängynpääty päätyjen kategoriasta, esim. Futon.Luonnollinen pyökki, (A) Valkoinen öljy, (A) Luonnollinen öljy, (A) Brasilialainen punainen öljy, (A) Teak öljy, (A) Tabacco öljy, (A) Ruusupuuöljy, (A) Maapähkinäöljy, (A) Eebenpuuöljy, (A) Harmaa 794 öljy, (A) Tumma maapähkinäöljy, (A) Tummanruskea 427 öljy, (A) Keltainen 414 öljy, (A) Liila 134 öljy, (A) Sininen 126 öljy, (A) Vihreä 113 öljy, (B) Matt cloat, (B) Eebenpuu H2O, (B) Kahvi H2O, (B) Moka H2O, (B) Wengè H2O, (B) Mahonki H2O, (B) Valkoinen H2O.  

Jos et löydä toivottua väriä värivalikoimasta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen post@stylehouse.no, ja me lisäämme halutun värin valikoimaan.

 

Valmistettu Italiassa, Cinius s. r. l.Materiaali: 2 puuvillakerrosta + 2 nelisenttistä lateksikerrosta + 2 puuvillakerrosta.

Lateksista: meidän patjoissa käytettävä lateksi on sekamateriaali, jossa on 20 % luonnonaineita ja 80 % synteettisiä aineita. Lateksimme tulee BelgiastaPatja puhtaalla lateksilla on kalliimpi vaihtoehto, meidän käyttämä lateksi on edullisempi ja kestävämpi.

Patjanpäällinen: 100puuvillaa.

Kovuuskeskikova.

Koot: katso pudotusvalikosta, tarjolla on useampia kokoja; erikoiskokoja on myös tilattavissa, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen: post@futonota.fi.

Paksuus: 17 cm. 

Väri: luonnonvalkoinen (off-white).

Paino: 38 kg kohti kokoa 180 x 200 cm.

Lisätiedot futonin hoidosta löytyvät Futon patjoista -artikkelista.

Älä unohda irrotettavaa patjanpäällistä ja tattarityynyä, katso täydentäviä tuotteita.

Täyte: High Grade Long Strand Mulberry Silk (100% luonnollista silkkiä)

Päällinen: Deluxe 300 thread count hieno puuvillasatiini

Tiedot: Käsityötuote. Öko-Tex 100 -sertifioitu. Parhaista paras!

Kevät / syksymalli sisältää 350 grammaa silkkiä per m2.

Huomautus: Valitse Yhdistelmä paksuus pudotusvalikosta ja saa sekä kesä- että kevät/syksypeitot. Kiinnitä helposti molemmat peitot yhteen ja saa erittäin lämmin ja paksu talvipeitto. 

Nimittäin, saat kolme vaihtoehtoa kahden hinnalla.

Haute Cocoon silkkipeitto on paras markkinoilla oleva peitto tänään.

Ottaen huomioon kaikki yksityiskohdat ja valmistusprosessin ominaisuudet silkkipeitto Haute Cocoon on paras markkinoilla oleva peitto tänään.

Tämä käsityösilkkipeitto lahjoittaa sinulle erityistä mukavuutta. Olemme työskennelleet ahkerasti luodaksemme täydellisen silkkipeiton, josta sinä nautit. Saat ehdottomasti parasta, mitä rahalla pystyt ostamaan!

Haute Cocoon silkkipeitto säilyttää luonnollisen kehon lämpöä ja säätelee lämpötilaa tehokkaammin kuin mikään muu peitto.

Ylellisessä silkkipeitossa on 100% luonnollista silkkiä ja se on täydellinen vaihtoehto herkkäihoisille ja allergisille.

Koko: katso pudotusvalikosta.

Hoito: Silkkitäytteiset peitot ovat helppohoitoisia eivätkä vaadi puhdistusta normaalioloissa.

Jos silkkitäyte tulee hieman tasaisemmaksi pitkän käytön jälkeen, voit säilyttää luonnollisen silkin ominaisuudet ja palauttaa peiton alkuperäisen muodon tuulettamalla peiton ulkona auringossa muutaman tunnin aikana.

Käytä tarvittaessa mietoa pesuainetta mahdollisten tahrojen ja lian poistamiseksi tai käytä ammatillisen pesulan palvelua. Älä koskaan pese silkkipeittoa pesukoneessa, koska tämä voi vahingoittaa peiton.

Silkistä tehdyt vuodevaatteet ja silkkitäytteiset peitot sopivat allergiselle, ja niillä on myös antimikrobisia ominaisuuksia. Lisäksi peitot silkkitäytteellä eivät sido kosteutta ja säilyttävät kehon mukavaa lämpötilaa.

Peitot silkkitäytteellä ovat kestävämpiä ja pitkäikäisempiä kuin monet muut peitot. Meidän antamat neuvot auttavat pitämään silkkipeittoa tuoreena ja uutena monia vuosi. Voit nukkua hyvin ...

Erikoistarjoukset

Katsotut tuotteet

PayPal

Tuote on lisätty tuotevertailuun!