Lisää käytännöllisyyttä ja persoonallisuutta sisustukseen - valitse FutoNota

ILMAINEN TOIMITUS YLI 450 EURON TILAUKSIIN

Tervetuloa FutoNotalle!

Haluatko tuoda sisustukseesi harmoniaa? Haluatko koristella ja sisustaa kotia älykkäästi ja siististi? FutoNotan nettikaupasta löydät huikean yhdistelmän käytännöllistä toimivuutta ja ajatonta muotoilua.

Meiltä saat räätälöidyn luonnonmateriaaleista valmistetun futon patjan ja kestävän puisen sängyn tai sänkyrungon, joka sopii täydellisesti minimalistiseen ja moderniin sisustukseen.

Meiltä löytyvät tyylikkäät futon vuodesohvat kestävällä massiivipuisella rungolla ja futon vuodenojatuolit ainutlaatuista designia ja eurooppalaista laatua, käsintehdyt matot, taitettavat hyllystöt ja liikuteltavat sermit/lattiaseinäkkeet, jotka sopivat juuri sinun ja perheesi tarpeisiin - ja lompakolle. 

Tutustu tuotevalikoimaan ja Inspiroidu!

BLOGGAAJAT MEISTÄ

BLOGGAAJAT MEISTÄ

Me tiedämme, että uuden kalusteen tai patjan valinta ei ole helppoa, kun et tiedä mitään tuotteesta. Siksi me olemme keränneet useat tiedot, ideat ja vinkit ja kerromme kalusteista, sisustuksesta, tekstiileistä, materiaaleista ja nykyaikaisista sisustustrendeistä blogikirjoituksissa.

Tutustu meihin blogikirjoituksiin ja saat paljon höydyllisiä ja tarpeellisia tietoja, vinkkejä ja neuvoja oikean patjan, täydellisen vuodesohvan, laadukkaiden tekstiilien ja käsintehtyjen mattojen valintaan.

Nauti meidän sisustusblogista!

Miksi olemme erikoistuneet futonpatjoihin ja toimiviin huonekaluihin?

Olemme aina olleet kiinnostuneita japanilaisesta kulttuurista ja Wabi-Sabi -filosofiasta, japanilaisesta harmonisesta elämäntavasta, minimalistisesta sisustuksesta futon sängyllä, puuvillapatjalla, hienolla Shoji-sermillä ja tatami-matoilla.

Harmonisen ja minimalistisen sisustussuunnitelman suurin salaisuus on, että sisustat kotisi Zen-kulttuurin periaatteiden mukaisesti: rauha ja hiljaisuus, harmonia, luonnon ja toiminnallisuuden kunnioittaminen.

Noudattaen tätä filosofiaa tarjoamme kestäviä sänkyjä, lipastoja, hyllyjä ja vaatekaappeja massiivipuusta ja futonpatjoja luonnonmateriaaleista. Me kehotamme ihmisiä valitsemaan ympäristöystävällisiä kalusteita ja tekstiilejä.  Me olemme huolissa terveydestäsi! Nykyään meidän ympärillä on niin paljon keinotekoisia materiaaleja, jotka vaikuttavat terveyteen kielteisesti. Elämä on täynnä touhua, stressiä ja kiirettä. Illalla ja yöllä on aika rentoutua. Kunnon rentoutuminen onnistuu vain laadukkaalla sohvalla, sängyllä ja patjalla.

Haluatko säästää tilaa? Valitse tyylikäs ja monikäyttöinen vuodesohva, joka nopeasti ja helposti muuttuu lepotuoliksi tai vuoteeksi. Taittuva hylly voi tarvittaessa tulla työpöydäksi tai tauluksi. Älykäs kalustus antaa sinulle vapauden osoittaa persoonallisuuttasi välttäen tarpeettomia kuluja ja luo harmonisen tunnelman.

Vähemmän on enemmän!

Jos tarvitset lisätietoja tai syntyy kysymyksiä sivuillamme olevista tuotteista, ota yhteyttä meihin. Paras tapa tavoittaa meidät on käyttää yhteydenottolomaketta ylämenussa tai laittaa sähköpostia osoitteeseen post@futonota.fi