Lisää käytännöllisyyttä ja persoonallisuutta sisustukseen - valitse FutoNota

ILMAINEN TOIMITUS YLI 450 EURON TILAUKSIIN

Huomaathan, että KARUP DESIGNIN tuotteilla toimitusaika on nykyään arviolta 18-21 viikkoa. EKOMATIN patjojen toimituksissa on myös viiveitä valmistusmateriaalien saatavuusongelmien takia.

Tervetuloa FutoNotalle!

Haluatko tuoda sisustukseesi harmoniaa? Haluatko koristella ja sisustaa kotia älykkäästi ja siististi? FutoNotan nettikaupasta löydät huikean yhdistelmän käytännöllistä toimivuutta ja ajatonta muotoilua.

Meiltä saat räätälöidyn luonnonmateriaaleista valmistetun futon patjan ja kestävän puisen sängyn tai sänkyrungon, joka sopii täydellisesti minimalistiseen ja moderniin sisustukseen.

Meiltä löytyvät tyylikkäät vuodesohvat kestävällä rungolla massiivipuuta tai metallia ja kalusteet ainutlaatuista designia ja eurooppalaista laatua, käsintehdyt matot, taitettavat ja toimivat hyllystöt ja älykkäät säilytysjärjestelmät, liikuteltavat sermit/lattiaseinäkkeet ja hienot sisustustarvikkeet, jotka sopivat juuri sinun ja perheesi tarpeisiin - ja lompakolle. 

Tutustu tuotevalikoimaan ja Inspiroidu!

Me tiedämme, että uuden kalusteen tai patjan valinta ei ole helppoa, kun et tiedä mitään tuotteesta. Siksi me olemme keränneet useat tiedot, ideat ja vinkit ja kerromme kalusteista, sisustuksesta, tekstiileistä, materiaaleista ja nykyaikaisista sisustustrendeistä blogikirjoituksissa.

Tutustu meihin blogikirjoituksiin ja saat paljon höydyllisiä ja tarpeellisia tietoja, vinkkejä ja neuvoja oikean patjan, täydellisen vuodesohvan, laadukkaiden tekstiilien ja käsintehtyjen mattojen valintaan.

Nauti meidän sisustusblogista!

UUTUUDET

PEEK sänkyrunko
€615
Toimitusaika on noin 18-21 viikkoa
Tilanjakaja WABI
€270
Toimitusaika on noin 18-21 viikkoa
FOLK vuodesohva, 3:n istuttava
€669
Toimitusaika on noin 18-21 viikkoa
Sermi Zen Stones
€150
Toimitusaika on noin 2-6 viikkoa
HAKO pöytä
€219
Toimitusaika on noin 18-21 viikkoa
NAM-NAM jatkettava ruokapöytä
€815
Toimitusaika on noin 5-7 viikkoa
EDI pyöreä ruokapöytä
€371
Toimitusaika on noin 5-7 viikkoa
ZIGGY sänkyrunko
€595
Toimitusaika on noin 18-21 viikkoa
Sermi Concretum Murum
€150
Toimitusaika on noin 2-6 viikkoa
Sermi Old Walls
€150
Toimitusaika on noin 2-6 viikkoa
Sermi Cornucopia
€150
Toimitusaika on noin 2-6 viikkoa
VANWERK 51 kattovalaisin
€185
Toimitusaika on noin 2-4 viikkoa
DEBY lattiavalaisin
€240
Toimitusaika on noin 2-4 viikkoa
MILLER lattiavalaisin
€240
Toimitusaika on noin 2-4 viikkoa
OBROOS 100 pöytä
€349
Toimitusaika on noin 3-5 viikkoa
CLIP pöytäpeili
€809
Toimitusaika on noin 4-6 viikkoa

Miksi olemme erikoistuneet futonpatjoihin ja toimiviin huonekaluihin?

Olemme aina olleet kiinnostuneita japanilaisesta kulttuurista ja Wabi-Sabi -filosofiasta, japanilaisesta harmonisesta elämäntavasta, minimalistisesta sisustuksesta futon sängyllä, puuvillapatjalla, hienolla Shoji-sermillä ja tatami-matoilla.

Harmonisen ja minimalistisen sisustussuunnitelman suurin salaisuus on, että sisustat kotisi Zen-kulttuurin periaatteiden mukaisesti: rauha ja hiljaisuus, harmonia, luonnon ja toiminnallisuuden kunnioittaminen.

Noudattaen tätä filosofiaa tarjoamme kestäviä sänkyjä, lipastoja, hyllyjä ja vaatekaappeja massiivipuusta ja futonpatjoja luonnonmateriaaleista. Me kehotamme ihmisiä valitsemaan ympäristöystävällisiä kalusteita ja tekstiilejä.  Me olemme huolissa terveydestäsi! Nykyään meidän ympärillä on niin paljon keinotekoisia materiaaleja, jotka vaikuttavat terveyteen kielteisesti. Elämä on täynnä touhua, stressiä ja kiirettä. Illalla ja yöllä on aika rentoutua. Kunnon rentoutuminen onnistuu vain laadukkaalla sohvalla, sängyllä ja patjalla.

Haluatko säästää tilaa? Valitse tyylikäs ja monikäyttöinen vuodesohva, joka nopeasti ja helposti muuttuu lepotuoliksi tai vuoteeksi. Taittuva hylly voi tarvittaessa tulla työpöydäksi tai tauluksi. Älykäs kalustus antaa sinulle vapauden osoittaa persoonallisuuttasi välttäen tarpeettomia kuluja ja luo harmonisen tunnelman.

Vähemmän on enemmän!

Jos tarvitset lisätietoja tai syntyy kysymyksiä sivuillamme olevista tuotteista, ota yhteyttä meihin. Paras tapa tavoittaa meidät on käyttää yhteydenottolomaketta ylämenussa tai laittaa sähköpostia osoitteeseen post@futonota.fi